Star Agent

 

Star Agent ialah agen topup yang dilantik oleh pihak prepaid2u.com sebagai pihak ketiga untuk mendaftarkan keahlian kepada kami. Anda bebas untuk mendaftarkan sesiapa sahaja dan seberapa banyak simcard yang diperlukan.

Star Agent hendaklah seseorang yang bebas bekerja dengan caranya sendiri dan kuat berusaha untuk mendapat pendapatan sampingan.Anda hendaklah seorang yang bersemangat dan kental. Hal ini kerana anda yang menentukan sendiri pendapatan anda. Untuk makluman,pihak prepaid2u.com akan memberi bimbingan dan support untuk mendapat passive income melalui Star Agent. Tetapi anda digalakkan untuk belajar dan berusaha sendiri untuk meningkatkan kemahiran.

Berikut adalah kelebihan seorang Star Agent:

1-Boleh mendaftarkan simcard tanpa had

2-Boleh mengenakan yuran untuk pendaftaran individu baru

3-Yuran milik anda 100%

4-Format jualan akan diberikan

5-Boleh mendirikan nama sendiri

Contoh:

Ali berminat untuk menjadi agent ereload juga setelah melihat anda menjual topup di Universiti. Maka anda mengenakan caj pendaftaran RM 25 untuk mendaftarkan Ali,setelah Ali membayar RM 25 kepada anda,maka sila hantar format pendaftaran agent Ali kepada saya.

Setelah Ali pun jadi agent,awek dia juga berminat. Lalu bertanyakan Ali bagaimana nak buat. Ali suruh aweknya bertanyakan anda  dan dapat RM 25 lagi dari awek Ali. Kan dah untung RM 50!!

Aweknya balik ke penginapan wanita,kemudian ada 4 5 orang rakannya nak buat benda yang sama dan datang kepada anda. Sebagai seorang Star Agent,anda dapat mendaftar seramai mungkin agent tanpa had dan yuran pendaftaran milik anda 100% !!

Sebab itu,pihak kami ingin mencari Star Agent di setiap negeri,universiti dan sekolah menengah untuk dipaparkan di sini. Maklumat anda akan dijejaki oleh rakan-rakan setempat anda. Dan ini meningkatkan keuntungan anda. Maka grab Star Agent rasmi di universiti anda SEKARANG!!

Yuran untuk Star Agent adalah:

Tugas anda hanyalah mendaftarkan individu yang berminat untuk menjadi agen e reload. Diingatkan,anda boleh mendapat 100% yuran pendaftaran dari individu tersebut.Kemudian anda perlu menghantar data-data pendaftaran individu tersebut kepada pihak kami. Itu sahaja tanggungjawab anda. Selebihnya,kami akan lakukan kerja yang seterusnya.

Sekiranya anda berminat untuk menjana income tambahan anda dengan menjadi agent ereload kami,berikut adalah harganya:

RM 150 sahaja

+ panduan diberikan

+ latihan dilaksanakan

Baiklah,anda ingin menyertai kami sebagai Star Agent.

Bagaimana caranya?

Sama seperti format sms di page Daftar,cuma anda perlu bank in kan sebanyak RM150 ke akaun bank saya.

Saya akan daftarkan anda dalam masa 24 jam. 12 jam.

1-Hantar SMS dengan format berikut,

TAIP : DAFTAR<>NO H/P anda yang akan didaftarkan<>Nama Penuh anda<>Nama Bank (MBB/PBB)<>Tarikh Bank in<>Masa Bank-in<>Jumlah(RM)<>Negeri<>STAR

CONTOH : AMDAFTAR 0199638527 SUHAIMI BIN MUSTAFA MBB 1/1/10 8:03am RM150 KELANTAN STAR

dan hantar ke : 012-5675701

2-Isi order form di bawah

faiz sufiFaiz Sufi

p/s-ingat,yuran pendaftaran anda yang tentukan dan milik anda 100%

p/s-6 orang mendaftar melalui anda sudah pulang modal dengan kadar bayaran RM 25

p/s-keuntungan anda berterusan dengan jualan topup dan juga mendaftar individu yang berminat.

PERINGATAN

-anda sebagai star agent hanya boleh mendaftarkan agent sahaja dan yuran milik anda 100%

-anda tidak boleh mengambil yuran dari individu yang mahu menjadi Star Agent prepaid2u.com sebaliknya RM 50 akan dikreditkan ke akaun anda oleh admin prepaid2u.com ke akaun anda setelah individu terbabit mengesahkan pembayaran ke prepaid2u.com

-format pertambahan modal tidak boleh diubah ke nama anda kerana agent topup berdaftar dengan prepaid2u.com manakala anda hanyalah agent yang dilantik untuk mendaftarkan keahlian ke web ini.

-jika anda tidak faham bolehlah bertanya dengan admin prepaid2u.com. Sekiranya anda seorang Star Agent, dan anda tidak mematuhi peraturan ini,saya tidak akan teragak-agak untuk memaparkan penipuan anda di sini.


Sila isi order form ini dengan maklumat yang benar.

Borang Pengesahan Pembayaran
Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

*Nama Penuh Anda :
*Alamat Email Anda :
*No.Telefon Anda :
Alamat Surat Menyurat

(Jika Perlu)

:
*Produk & Pembayaran :

*Kaedah Pembayaran :
*Tarikh Pembayaran :
*Masa Pembayaran :
*Bukti Transaksi Pembayaran :
Nota Tambahan (jika perlu) :
*Salin Semula Kod Sekuriti
:
=

 

Link

For any inquiries,contact 0125675701

Facebook Admin

Fan Pages