Utama

 

Prepaid2u.com adalah pihak kedua untuk mendaftarkan  individu yang berminat untuk menjalankan perniagaan prepaid melalui handphone sendiri. Individu tersebut akan dapat menjalankan perniagaan prepaid melalui handphone sendiri dan di mana-mana sahaja.Konsepnya sama seperti kiosk kedai-kedai topup,cuma bezanya anda bergerak dengan lebih bebas dan tidak perlu menyimpan stok tambah nilai yang menghalang fleksibility anda.Hanya perlu ada sebuah telefon bimbit serta tahu bersms.

Jualan prepaid bermula dari RM 3 sehingga RM 100

Jualan ereload yang anda dapat lakukan adalah bermula dari RM 3 sehingga RM 100.Anda mendapat keuntungan atas setiap jualan mengikut peratusan yang telah ditetapkan.Sistem ini berfungsi 24 jam,maksudnya anda boleh melakukan jualan walaupun pada pukul 4 pagi.

Menyokong semua telco utama di Malaysia. Anda boleh melakukan perniagaan mengikut sebarang jenis produk yang diminta oleh pelanggan. Dengan hanya satu format sms mudah,transaksi jualan berlaku dalam masa yang singkat.Anda mendapat keuntungan atas jualan anda mengikut jenis produk.

Berikut adalah bagaimana sistem ini berfungsi:

Flow untuk menjadi agent topup prepaid-

Berikut adalah step untuk mendaftarkan diri anda.Kelayakan yang perlu ada sebelum memohon adalah sebuah hanphone dan tahu menggunakan sms.Draft ini disediakan mengikut turutan untuk memudahkan anda mengetahui langkah-langkah yang perlu dilaksanakan untuk mendaftarkan diri anda sebagai seorang agen topup.

1-Mendaftarkan simcard. [Lihat di menu daftar].

2-Fahami panduan arahan sms.

3-Penambahan modal ke akaun syarikat.Modal adalah untuk anda mula berniaga business prepaid anda

4-Jika modal telah habis,rolling semula dengan tambah modal ke akaun syarikat.

5-Selesai. Ulang step 3 dan step 4.

Tahniah! Dengan memiliki sebuah handphone, anda kini adalah seorang peniaga topup. Perniagaan ereload tidak memerlukan komitmen yang besar dalam melaksanakannya.Dan keuntungan yang anda peroleh adalah berterusan selagi mana ada pengguna prepaid di Malaysia.

Product kami:

product

 

Link

For any inquiries,contact 0125675701

Facebook Admin

Fan Pages