Tak perlu ke kedai untuk reload hanset anda

Dan jana keuntungan dengan prepaid

Berikut adalah testimoni dari ahli-ahli prepaid2u.com yang telah berjaya dalam perniagaan topup masing-masing.

1-Star Agent Negeri Sembilan cwngn Seremban

Adib“Jadilah agen prepaid2u.com.Jangan segan-segan nak iklankan yang anda jual topup.Sebagai Star Agent,keuntungan memang lumayan kepada saya…hoho
Jual di facebook boleh,di YM boleh dan di tempat study lagi masyuk.Tetapi,kalau jual kepada public, sila beri mereka tulis no phone sendiri….
nanti senang nak menang ‘bicara’.

Adib

013-2695696

Akaun facebook : Ard Deep

2- Agent Prepaid2u.com

zul khairiPrepaid2u.com ni bagi saya memang terbaik bagi saya..semua prepaid ada dijual,tak kira nilai,walaupun RM 3.00 dan mudah dikendalikan.tak payah susah-susah start kereta motor pergi kedai,just tekan keypad kat umah sambil baring pun boleh menjana pendapatan. Saya harap saya dapat teruskan perniagaan ini sehingga ke puncak kejayaan didalam dunia perniagaan.Tapi..hanya 1 jer…sometime bila jam 0100 ke atas order susah dapat.maybe serve down kut.walau macamana pun prepaid2u.com terbaik bagi saya.thanks

Zul Khairi

Akaun facebook : Zul Khairi

3-Star Agent Kuala Lumpur

Star Agent zuraizahDengan perniagaan yang mudah ini, saya mampu mendapat passive income hanya dengan berada di meja study. Memang memuaskan untuk kerja yang sedikit,tapi hasil yang berbaloi sebagai seorang pelajar Universiti seperti saya..

Mudah, Cepat dan Fleksibel.

Hanya menggunakan handphone, saya boleh melakukannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.Jimat masa dan juga tenaga.Memang berbaloi-baloi perniagaan ini.

Zuraizah

Akaun Facebook : Zuraizah

Recent News

  • Penambahan Akaun Untuk Pendaftaran

    Akaun CIMB bank telah ditambah untuk memudahkan anda mendaftar sebagai seorang agent topup bersama-sama kami. Nikmati lebih keistimewaan sekiranya anda menjadi Star Agent. Akaun CIMB boleh dilihat di menu “Daftar”..terima kasih.

  • Flow Untuk Menjadi Agent Topup.

    Pihak kami mendapati ramai yang tidak faham dengan carta alir untuk mendaftar sebagai agent topup. di sini kami akan menerangkan dengan simple dan point. Anda perlu ikut flow ini, dan selesai. 1-Pendaftaran simcard.caj RM25 sahaja. Dibayar kepada admin prepaid2u.com. 2-Fahami panduan arahan sms. 3-Tambah modal ke akaun syarikat.Modal adalah untuk anda mula berniaga business prepaid [...]

Link

For any inquiries,contact 0125675701

Facebook Admin

Fan Pages